SEAT Holbæk

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra SEAT Holbæk, fra SEAT og fra verden omkring os.
b667dd71-3e14-4bb5-9cf0-412eecdf2080_637031184487841857.jpg

Tryghed og styr på biløkonomien

Mens din SEAT er ung, har du mulighed for at tegne et Service og Reparationsabonnement, eller forlænge garantiperioden med 2 eller 3 år.

BILER.nu er fan af Ateca's nye front

Morten B. Bek giver i en frisk artikel sit besyv med og præsenterer en række af de forskellige ændringer og opdateringer, du finder i den nye Ateca.

SEAT Leon er Årets Brugtbil 2020

Det er ikke kun den nye SEAT Leon, som de danske biljournalister er begejstrede for. Nu er SEAT Leon årgang 2012-2020 kåret som Årets Brugtbil, fordi den er driftssikker, har god totaløkonomi og giver

Dobbelttest af SEAT Leon FR

Biltesteren og Kuffert & Kørehandsker har haft fingrene i den nye Leon FR, og viser nu hver deres video med masser af fine kommentarer til den sportslige version af vores seneste premierebil.

Al den plads du skal bruge

Henrik Dreboldt fra Kuffert og Kørehandsker mener ligefrem at der er "afsindig god plads" i den nye Leon, i en test, han netop har gennemført for Berlingske.

Når det siger klik...

Her ser du Thomas Saks, som står og beundrer den nye SEAT Leon Sportstourer. Han beskriver følelsen som når man finder den helt rigtige partner, det rette job, eller rammer en golfbold perfekt.

Privatleasing af den nye SEAT Leon

Privatleasing er for dig, der ikke ønsker at spekulere over økonomi, værksstedsregninger og uforudsete udgifter, men blot ønsker en bil, der kan føre dig gennem livet.